Vooraankondiging wijziging Kindkans: gebruik pdf’s!

Begin 2024 wordt de huidige versie van Kindkans vervangen door een technisch geactualiseerde versie. We verzoeken iedereen om bijlagen bij hulpvragen zoveel mogelijk in pdf-format te plaatsen.

De nieuwe versie is te vergelijken met een auto die een nieuwe motor heeft gekregen: de besturing en inhoud van de kofferbak blijven gelijk, maar de auto rijdt beter en kan weer jaren mee. Tegelijk met de technische update worden er wel enkele verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid doorgevoerd, waarvan de belangrijkste een preview-mogelijkheid voor pdf-bestanden is. Tot nu toe is het zo dat bijlagen bij hulpvragen bij inzage altijd worden gedownload. Dat hoeft straks niet meer, wat veel werk gaat schelen en voor de veiligheid van de informatie ook beter is. Daarop vooruitlopend willen we je vragen om nu alvast aan te wennen bijlagen zoveel mogelijk als pdf aan te leveren, voor zover dat al niet je gewoonte was.

Over andere relevante wijzigingen die gepaard gaan met de nieuwe versie van Kindkans zullen we alle gebruikers nog informeren.

Pagina delen: