Nog enkele plekken beschikbaar voor de scholingsmomenten DHH-PO

PPO Rotterdam organiseert dit schooljaar opnieuw scholingsmomenten over het Digitaal handelingsprotocol begaafdheid (hierna: DHH-PO) voor beginnende en ervaren gebruikers. DHH-PO is een interactief instrument dat scholen ondersteunt bij de signalering en begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op maandag 22 en dinsdag 23 april op locatie (Schiekade 34, eerste verdieping, het bestuursbureau van PPO Rotterdam.) Er zijn voor deze scholingsmomenten nog enkele plaatsen beschikbaar. De bijeenkomsten worden verzorgd door Sylvia Drent, de ontwikkelaar van het instrument. Begaafdheids-coördinatoren en intern begeleiders van scholen binnen het verzorgingsgebied van PPO Rotterdam kunnen zich opgeven voor deze scholingsmomenten via deze link Wanneer je op de genoemde momenten niet in de gelegenheid bent maar wel belangstelling hebt voor het volgen van een cursus, kan met dit formulier ook de belangstelling voor een vervolgbijeenkomst worden doorgegeven.

Scholen binnen het verzorgingsgebied van PPO Rotterdam die het instrument DHH-PO nog niet gebruiken, kunnen de toegang regelen via een mail naar: dhh-ppo@vangorcum.nl 

Bij de bestelling graag laten vermelden: naam van de school, het BRIN-nummer en de naam + e-mailadres van de contactpersoon op de school die aanvraagt. Binnen twee werkdagen ontvang je vervolgens de inloggegevens.

Pagina delen: