Nieuwe scholingsmomenten DHH-PO

PPO Rotterdam organiseert wegens grote belangstelling opnieuw scholingsmomenten over het Digitaal handelingsprotocol begaafdheid (hierna: DHH-PO) voor beginnende en ervaren gebruikers van dit signaleringsinstrument.

DHH-PO is een interactief instrument dat scholen ondersteunt bij de screening en begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen in een webbased digitale omgeving.

De eerstvolgende online bijeenkomsten vinden plaats op maandag 25 en dinsdag 26 maart 2024. Op maandag 22 en dinsdag 23 april zijn de bijeenkomsten op locatie (Schiekade 34, eerste verdieping, het bestuursbureau van PPO Rotterdam.) Er is voor iedere bijeenkomst een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij grote belangstelling kan wellicht niet iedereen op het moment van voorkeur aansluiten en plannen we op termijn extra scholingsbijeenkomsten in.

De bijeenkomsten worden verzorgd door Sylvia Drent, de ontwikkelaar van het instrument. Begaafdheids-coördinatoren en intern begeleiders van scholen binnen het verzorgingsgebied van PPO Rotterdam kunnen zich opgeven voor deze scholingsmomenten via deze link

Toegang tot signaleringsinstrument DHH-PO voor alle scholen.

Voor alle scholen stelt PPO Rotterdam aanschaf (toegang tot de omgeving) van DHH-PO en de abonnementskosten ter beschikking.

Scholen binnen het verzorgingsgebied van PPO Rotterdam die het instrument DHH-PO nog niet gebruiken, kunnen de toegang regelen via een mail naar: dhh-ppo@vangorcum.nl  

Bij de bestelling graag laten vermelden: naam van de school, het brin-nummer en de naam + e-mailadres van de contactpersoon op de school die aanvraagt. Binnen 1 á 2 werkdagen ontvang je vervolgens de inloggegevens en kun je er mee aan de slag.

Pagina delen: