Wij zoeken nieuwe OPR-leden

Vind jij het leuk om mee te denken over Passend Onderwijs voor Rotterdamse kinderen die extra ondersteuning nodig hebben? Ondersteuningsplanraad van PPO Rotterdam zoekt nieuwe leden!

Voor ieder kind een passende plek op school, liefst zo dicht mogelijk bij huis. Met oog voor kwaliteiten en mogelijkheden. Dát is waar PPO Rotterdam kinderen, ouders en leerkrachten bij wil ondersteunen. Een gezamenlijke missie, waarin we de aansluiting met personeelsleden en ouders uit het Rotterdamse onderwijs heel waardevol vinden.

De Ondersteuningsplanraad (OPR) bestaat uit personeelsleden en ouders uit het Rotterdamse onderwijsveld. Zij praten mee en geven advies of instemming als het gaat om diverse onderwerpen rondom de vormgeving van passend onderwijs in Rotterdam zoals: thuiszitters, begaafdheid, speciaal onderwijs en de aansluiting tussen onderwijs en jeugdhulp. Werk jij op een school en wil je invloed uitoefenen op het passend onderwijs voor álle Rotterdamse kinderen? Of ben jij die ouder vol ideeën en een sterke mening?

Stel je dan kandidaat voor onze Ondersteuningsplanraad en geef je op vóór 14 juni a.s. door een mail te sturen naar opr@pporotterdam.nl. Bekijk de volledige vacaturetekst en het formulier kandidaatstelling. De OPR vergadert zo’n zes avonden per jaar (op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur, met vooraf de mogelijkheid om gezamenlijk te eten) in het kantoor van PPO Rotterdam aan de Schiekade in Rotterdam (met parkeergelegenheid). Ouders ontvangen een vacatievergoeding, personeelsleden 60 uur in hun normjaartaak.

Pagina delen: