Save The Date – Onderwijsconferentie Rotterdam 2024

Ontdek, inspireer en verbind!  Zorg dat je op de hoogte blijft voor de Onderwijsconferentie Rotterdam op 14 en 15 november 2024.
 
Alle onderwijsprofessionals, van voorschoolse educatie tot voortgezet (gespecialiseerd) onderwijs, zijn welkom. Kom samen met collega’s en deel deze oproep in je netwerk.
 
Tijdens deze tweedaagse conferentie richten we ons op het versterken van de samenwerking tussen onderwijswetenschap en de praktijk in Rotterdam.
Deze conferentie biedt een unieke gelegenheid om het beste praktijkbewijs uit de Rotterdamse klaslokalen te ontdekken en te leren over evidence-informed methodieken en interventies die specifiek zijn afgestemd op de uitdagingen in ons onderwijs. Laat je inspireren door succesvolle kennisdeling- en ontwikkeling onder je Rotterdamse collega’s.
Wat kun je verwachten?
-Het beste praktijkbewijs uit de Rotterdamse klaslokalen
-Evidence-informed methodieken en interventies toegespitst op de Rotterdamse onderwijsuitdagingen
-Inspirerende sessies over kennisontwikkeling en -deling

Thema’s:
-Basisvaardigheden waaronder taal, taal en taal!
-Personeelstekort & anders organiseren
-De weg naar inclusief onderwijs in Rotterdam
-Aansluiting onderwijs-jeugdzorg
-Het Jonge Kind
De Onderwijsconferentie Rotterdam wordt georganiseerd door de Rotterdamse onderwijsbesturen, gemeente Rotterdam en researchED Nederland. Mis deze kans niet om je netwerk te versterken en je kennis te delen en te vergroten. Ontvang updates over de locatie in Rotterdam en het programma via deze link: https://researched.eu/onderwijsconferentie-rotterdam/.
 
Met vriendelijke groet,
onderwijsbesturen, gemeente Rotterdam en researchED Nederland

Pagina delen: